Van Nispen (zon.) is er niet in geslaagd de volgende ronde te halen van de Districtsbeker. In eigen huis werd het uitgeschakeld door het Delftse SEP. De wedstrijd tussen de twee derdeklassers kende een 2-2 stand na 90 minuten. Een strafschoppenserie moest de beslissing brengen. SEP nam de penalty’s net iets beter.

Van Nispen (zon.) kwam in De Zilk in de eerst helft op 1-0 via Xavi Noltenius van Elsbroek. In de tweede helft leek het volledig mis te gaan voor de ploeg van Roy Schulpzand. De bezoekers kwamen niet alleen op een 1-2 voorsprong, de Zilkers eindigden het duel ook nog eens met negen man door rode kaarten voor Joost van Haaster en Rico Geerlings. Maar zelfs met twee man minder op het veld werd het nog 2-2. Drie minuten voor tijd schoot Dorus van der Voort raak.

In de penaltyserie leek Van Nispen (zon.) de beste papieren te hebben. Maar nadat de eerste drie strafschoppen raak gingen voor de thuisploeg, werd er daarna drie keer gemist. Dat bleek te veel.

Van Nispen (zon.) – SEP 2-2 (SEP w.n.s.)
Goals: Noltenius van Elsbroek, Van der Voort

Archieffoto: Trudy van den Berg