Jeroen van Noort speelde zondag een sterke wedstrijd tegen Van Nispen (1-1). De Warmonder die in het dagelijks leven voor een webshop werkt, liep de longen uit zijn lijf in de derby en wist zelfs nog te scoren. Een mooi moment voor de Warmonder. ,,Dit was mijn eerste doelpunt in twee jaar voor het eerste van Warmunda”, glunderde Van Noort. 

„Voor mij persoonlijk is dit een heerlijk gevoel”, stelde Van Noort. ,,Door schorsingen en blessures heb ik de kans gekregen om te laten zien wat ik kan. Voor de tweede keer op rij mocht ik in de basis beginnen. Bij deze trainer (Alan Campfens, red.) weet je dat als je hard werkt op de training je vroeg of laat de kans krijgt om het tijdens een wedstrijd te laten zien.”

,,De jongens die er vandaag niet bij waren vanwege schorsingen en blessures zijn sterke persoonlijkheden.”

Zijn doelpunt was voor Van Noort een welkom succes na een zware periode. ,,Ik heb twee jaar lang blessureleed gekend”, vertelt hij. ,,Ik scheurde mijn kruisband af en de revalidatie nam lange tijd in beslag. Ik had ook last van angst toen ik weer net terug was. Vorig jaar speelde ik na de winterstop mijn wedstrijden in het tweede. Aan het begin van dit seizoen was het mijn doel om weer in het eerste te gaan spelen. Ik mocht een keer in de basis starten in de voorhoede, maar als aanvaller kwam ik niet goed uit de verf. Ik denk dat ik vandaag heb laten zien wat mijn waarde voor de ploeg kan zijn als middenvelder.”

Met de remise kon Van Noort uiteindelijk prima leven. ,,In de tweede helft hadden we het lastig en waren we alleen maar aan het verdedigen. Voetballend was Van Nispen beter dan wij, maar we hebben nauwelijks wat weggegeven. We hebben als hecht collectief er een punt uit weten te slepen. De jongens die er vandaag niet bij waren vanwege schorsingen en blessures zijn sterke persoonlijkheden. Vandaag moesten we het nog meer dan normaal gesproken hebben van een hecht collectief dat voor elkaar door het vuur gaat.”

Foto: Aad de Winter


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS14.00SJC
Districtsbeker
Hillegom14.00HBC
ROAC14.00Foreholte
Teylingen14.00VUC
Van Nispen (zon.)14.00REMO