Nick van Staveren heeft Sportpark Duinwetering zaterdagmiddag heel laat in de wedstrijd laten ontploffen. De aanvaller maakte in de 94e minuut de gelijkmaker tegen Rijnsburgse Boys. De bezoekers stonden halverwege de tweede helft met 1-3 voor dankzij twee treffers van Furghill Zeldenrust en een doelpunt van Jeffrey Jongeneelen. Denzel James en Tjeerd Westdijk maakten de andere Noordwijkse goals.

De wedstrijd op De Krom tussen Katwijk en Scheveningen was net zo spectaculair. De thuisploeg kwam met 0-2 achter en zag Robert Susan ook nog een penalty missen in de tweede helft. In de tussentijd had Kay Blokland al de aansluitingstreffer gemaakt voor Katwijk. Na de gemiste penalty maakte Joey Jongman alsnog de 2-2. Diep in de tweede helft zorgde Marouane Afaker voor opluchting in Katwijk. Voor de tweede week op rij maakte de tweededivisionist een 2-0 achterstand goed. Vorige week gebeurde dat tegen Jong FC Volendam.

Noordwijk – Rijnsburgse Boys 3-3 (1-1)
Goals: James, Westdijk, Van Staveren (Noordwijk) / Zeldenrust (2), Jongeneelen (Rijnsburgse Boys)

Katwijk – Scheveningen 3-2 (0-1)
Goals: Blokland, Jongman, Afaker