Niels van Wetten keert komend seizoen terug bij VVSB. De Noordwijkerhoutse club heeft zijn komst donderdagavond bekendgemaakt.

Van Wetten begon met voetballen bij VVSB en speelde zich al op jonge leeftijd in de kijker van Feyenoord. Uiteindelijk zou de rechtspoot tien jaar in de jeugdopleiding van de Rotterdammers uitkomen.

De nu 25-jarige Van Wetten was vervolgens twee jaar actief in het beloftenelftal van ADO Den Haag en daarna drie seizoenen voor Telstar. Mede door blessureleed geraakte hij in de loop van vorig seizoen buiten beeld in Velsen.

Zweeds avontuur
In de voorbereiding op dit seizoen trainde Van Wetten al mee op de Boekhorst en deed hij een helft mee tegen ARC. Een aanbieding vanuit Zweden voorkwam dat de verdediger toen al in het paarsgeel zou uitkomen. Na een halfjaar eindigde het avontuur bij Oskarshamns AIK en sloot Van Wetten aan bij Katwijk. De oranjehemden zaten krap in de verdedigers en konden een versterking in de laatste linie wel gebruiken.

Van Wetten kwam echter weinig aan bod op de Krom en heeft nu gekozen voor een terugkeer naar de club uit zijn geboortedorp. Hij bekleedde bij VVSB in het verleden al meerdere functies in de jeugdopleiding, zo was hij er bijvoorbeeld hoofd jeugdopleiding.

Foto: VVSB

Lees ook: Noordwijkerhout Van Wetten aan de slag in Zweden
Check ook: Katwijk voegt per direct twee spelers aan de selectie toe

POPULAIRE BERICHTEN