Julian Jansen speelt ook volgend seizoen voor FC Rijnvogels. De linkervleugelverdediger heeft zijn contract met een jaar verlengd. Jansen sloot in oktober transfervrij aan na avonturen in Engeland en Italië.

Jansen heeft ondanks zijn twintig jaar al in verschillende landen gewoond en gevoetbald. Hij werd geboren in de buurt van Londen en groeide op in Manchester. Als tiener liep hij stage bij Bolton Wanderers, een voormalig Premier League-club en inmiddels actief op het derde niveau.

Toen hij met zijn ouders (terug) naar Nederland verhuisde, sloot hij aan bij de jeugd van HBS. Het vorige seizoen kwam hij uit voor de Italiaanse Serie D-club Sancataldese en  St. Helens Town uit Engeland.

Jansen kreeg in de ruim twee maanden dat hij speelgerechtigd is voor FC Rijnvogels al de nodige speelminuten en de Katwijkse club spreekt op de clubsite uit dat hij na de winterstop ‘nog luider op de deur zal gaan kloppen’.

Selectie FC Rijnvogels 2023/2024

Blijft: Dirk Jan van den Oever, Kasper Michel, Vincent Noordam, Roy van Leeuwen, Sieb Rutgers, Willem Schonenberg, Tom Bijen, Pim van der Plas, Maarten Reyneveld, Jesse Driebergen, Julian Jansen

Vertrekt: Thomas Duivenvoorden (trainer, Quick Boys), Yannic Augustinus (onbekend), Virgil Tjin-Asjoe (onbekend), Leonard de Beste (Quick Boys), Reinier Haasnoot (videoanalist, Quick Boys)

Nieuw: Dogan Corneille (trainer, Excelsior Maassluis)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Doelman Van der Plas langer bij FC Rijnvogels
Check ook: Bijen gaat op voor derde seizoen bij FC Rijnvogels


POPULAIRE BERICHTEN