SJC heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Derrin Wijdenbosch. De kopsterke verdediger komt over van Fortuna Wormerveer. De ploeg uit Noord-Holland is middenmoter in de Hoofdklasse zondag. Fortuna Wormerveer promoveerde vorig seizoen uit de Eerste Klasse waarin ook Hillegom actief was.

De 22-jarige verdediger speelde in de jeugd van het Haarlemse EDO en ADO Den Haag. In 2015 koos hij ervoor om bij OFC Oostzaan aan de slag te gaan. Hij speelde sinds de zomer voor de hoofdklasser uit Wormerveer. Volgens de Noordwijkers is hij kopsterk en kan hij op meerdere posities uit de voeten in de laatste linie.

Assistent-trainer Tom van Rijn blijft de club overigens trouw. In een eerder stadium maakte de club ook al de contractverlengingen bekend van spelers als Levy Berends, Tracy Kapata, Mark Turk en Dario Lovecchio. SJC staat momenteel vijftiende in de Derde Divisie en neemt het zaterdag op tegen ODIN’59, de nummer zeven van de competitie.

SJC 2019 / 2020

Blijft: Jordy Groot, Abbas al Tamimy, Melvin van Stijn, Mark Turk, Roy Haasnoot, Björn Haggerty, Demir Strojil, Tom Broekhuizen, Stef van der Zalm, Emin Vllasaku, Jelle van Went, Levy Berends, Danny Haasnoot, Wesley Haasnoot, Tracy Kapata, Ruben van Kesteren, Aaron Koeman, Wessel van der Linde, Dario Lovecchio, Joshua Mulder, Mark Turk, Jorg Verver, Sven Wisselink, Tom van Rijn (assistent-trainer)

Vertrekt: Sjaak Polak (onbekend, trainer), Tom Duindam (FC Lisse), Rick van Dijk (stopt)

Nieuw: Florian Wolf (Legmeervogels), Joey van den Berg (Ter Leede), Victor Schipholt (SJC), Billy Tavares (ODIN’59), Derrin Wijdenbosch (Fortuna Wormerveer)

Foto: SJC

Lees ook: ‘Foreholte ook met Spreeuw vleugellam in Reeuwijk: ,,Maar ik stond weer in het veld”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 14.00Leonidas
Altior 14.00Hillegom
DOSR 14.00Foreholte
Wilhelmus 14.00Teylingen
Van Nispen (zon.) 14.00WVC