Kevin Gomes Nieto heeft een handtekening gezet onder een verbintenis bij Quick Boys. De verdediger van Scheveningen tekent een contract voor twee seizoenen op Nieuw Zuid. De rechtsback is momenteel een vaste waarde bij de tweededivisionist en kwam in de eerste seizoenshelft tot drie doelpunten.

Gomes Nieto is bezig aan z’n vierde seizoen op Sportpark Houtrust. ,,Met Kevin halen we de gewenste versterking voor de rechtsbackpositie in huis. Zijn naam prijkt al geruime tijd op onze wensenlijst. Wij kijken uit naar zijn komst. Hij is een teamplayer en een echte winnaar die er alles aan doet om wedstrijden in zijn voordeel te beslissen”, vertelt bestuurslid selectievoetbal Gert Pluimgraaff op de Katwijkse website.

De inwoner van Zoetermeer legt op de website van Quick Boys zelf wel toe was aan een nieuwe uitdaging. ,,Het plaatje van Quick Boys klopt gewoon. Het is een fantastische club en de mensen om me heen die ik erover gesproken heb, zijn zeer positief. Op Nieuw Zuid wil ik de volgende stap in mijn ontwikkeling zetten.”

Quick Boys 2019 / 2020

Blijft: Paul van der Helm, Martijn de Zwart, Pim van der Plas, Joey Ravensbergen, Ivailo Staal, Jeffrey Ket, Tim Bloemendaal, Mohamad Mahmoed, Bert Steltenpool, Marc de Kruijs, Dennis Kaars, Martin van Eeuwijk

Nieuw: Edwin Grünholz (trainer), Jan-Willem Kamp (Quick ’20), Raymond de Waard, Jesper de Vré (beiden ADO’20, beiden tot 2021), Kevin Gomes Nieto (Scheveningen, tot 2021)

Vertrekt: Kelvin Maynard (onbekend), Jesse van Nieuwkerk (onbekend), Noah Barendse (FC Lienden), Erik Assink (trainer)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Talentvolle middenvelder overgeheveld naar eerste elftal Katwijk’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom14.00sv Hoofddorp
ESTO14.00Teylingen
Warmunda14.00Madestein