Jaap van Duijn lijkt voorlopig zijn laatste wedstrijd in het shirt van Quick Boys te hebben gespeeld. De buitenspeler is door trainer Ted Verdonkschot uit de selectie gezet. ,,We hebben hem lang genoeg de hand boven het hoofd gehouden, maar nu kon ik niet anders door een eigen stommiteit van hem.”

Van Duijn is geblesseerd en vroeg om toestemming om een bezoek aan een fysiotherapeut te brengen. ,,Geen probleem natuurlijk, alleen is hij niet geweest”, vertelt Verdonkschot. ,,Hij zat op een terras in Katwijk en stuurde daar foto’s van rond op Snapchat.”

Dat het niet botert tussen de club en de aanvaller is geen geheim. Van Duijn was dit seizoen betrokken bij een reeks aan incidenten en werd de eerste seizoenshelft al disciplinair geschorst. Na de winterstop leek het even goed te gaan en werd zijn contract verlengd. Een krappe maand geleden kwam Quick Boys daarop terug na een akkefietje op de training. Volgens technisch manager Gert Aandewiel was de maat vol.

Van Duijn liet zich vervolgens van zijn strijdbare kant zien en zei Quick Boys naar de Topklasse te willen schieten. Daar gaat het niet van komen, aangezien het boek gesloten is voor Verdonkschot. ,,Er is teveel gebeurd. Jaap doet waar hij zin in heeft en is niet te sturen. De groep is er ook helemaal klaar mee.”

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)