Rik Vermeulen heeft zaterdagmiddag aangetoond nog altijd van grote waarde te zijn voor FC Lisse. De aanvoerder maakte in het duel met Achilles’29 een hattrick (5-0). Competitiegenoot SJC zag dezelfde uitslag op het scorebord terechtkomen, maar dan in het nadeel van de Noordwijkers. De ploeg van Polak ging op eigen veld keihard onderuit tegen concurrent Eemdijk (0-5).

Regerend kampioen Katwijk wist met pijn en moeite een punt te behalen op De Bongerd bij Barendrecht. Lange tijd keek de ploeg van Jan Zoutman tegen een achterstand aan, maar vlak voor tijd wist Jan-Willem Tesselaar alsnog de gelijkmaker te maken.

Ook Valken’68 toonde karakter. De ploeg van Arie van Duijn keek in de rust tegen TAVV nog tegen een 1-0 achterstand aan, maar knokte zich in de tweede helft alsnog naar een  2-5 overwinning.

Barendrecht – Katwijk 1-1 (1-0)
Goals:Tesselaar

FC Lisse – Achilles’29 5-0 (1-0
Goals: Koomen, Adouch, Vermeulen (3)

SJC – Eemdijk 0-5 (0-1)