ontknoping in de vierde divisie SJC

Timo Verweij is volgend seizoen toch speler van SJC. De linksbenige verdediger kondigde een aantal maanden terug aan te gaan vertrekken uit Noordwijk, maar is op dat besluit teruggekomen.

In gesprek met VIDB liet Verweij in maart weten te hopen op een stap hogerop, het liefst naar het buitenland. Zo’n transfer bleef uit, waardoor de geboren Fries alsnog zijn jawoord voor een langer verblijf op de Lageweg heeft gegeven. Met Max de Haas (FC Rijnvogels) werd al wel een vervanger vastgelegd, waardoor de concurrentie in de achterste linie van de vierdedivisionist is toegenomen.

Verweij gaat op voor zijn derde seizoen bij SJC, hij kwam in de zomer van 2021 over van ONS Sneek. De voormalig jeugdspeler van Cambuur verhuisde van Friesland naar het westen voor zijn studie.

Weinig wisselingen
Verder verandert er weinig in de selectie van SJC. Naast de al genoemde De Haas zijn ook Puck Postma (VVSB) en Rick Brabander (Foreholte) zomeraanwinsten. Er stromen geen jeugdspelers door naar de A-selectie, waar ook geen spelers stoppen.

Mutaties SJC voor 2023/2024

Nieuw: Puck Postma (VVSB), Max de Haas (FC Rijnvogels), Rick Brabander (Foreholte), Coen van der Meij (Noordwijk), Marco Grevinga (assistent coach, SJC 2)

Vertrekt: Roy Schulpzand (assistent-trainer, Noordwijk)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: SJC wint en doet goede zaken, maar verliest ook sterkhouder achterin


POPULAIRE BERICHTEN