In een spectaculaire wedstrijd hebben SJC en DHC in Delft met 0-0 gelijk gespeeld. Doelman Kevin Schelvis werd in de blessuretijd met rood van het veld gestuurd. De penalty die daarop volgde werd door verdediger David Verweij gepakt. Tom Duindam miste in de eerste helft een penalty.

Hillegom heeft de eerste competitiewinst van het seizoen geboekt. De ploeg won thuis met 1-0 van LSVV. Peter van Leeuwen maakte de winnende treffer van twintig meter. Teylingen won uit bij HVV met 3-5. Pascal de Ridder scoorde twee keer.

In de Tweede Klasse blijft Foreholte stuntelen. In de uitwedstrijd tegen RKDEO ging de ploeg van Marcel IJzendoorn met 2-0 onderuit. Warmunda won thuis van Bernardus met 2-1. Selmo Kurbegovic en Jeroen van Noort maakten de goals.

DHC – SJC (0-0)

sv Hillegom – LSVV 1-0(0-0)
Goals: Van Leeuwen

HVV – Teylingen 3-5 (0-1)
Goals: De Ridder (2x), Van Wijk, M. van der Vlugt, Witkamp

RKDEO – Foreholte (2-0)

Warmunda – Bernardus 2-1 (0-1)
Goals: Kurbegovic, J. van Noort