Gister sloot de inschrijving definitief maar op de valreep kregen we nog een aantal mooie inschrijvingen binnen voor de Horesca Horecavo ZaalCup. Zo zal ook Quick Boys bij de senioren een team afvaardigen. Daarbij kwam er nog een verrassing uit de hoge hoed. Er zal namelijk ook een team deelnemen van oud-voetballers uit de Bollenstreek. Deze ploeg wordt samengesteld door niemand minder dan Joost Kuhlmann. Daarmee komen in totaal op donderdag 29 en vrijdag 30 december maar liefst 56 teams in actie.

Dat de VIDB Allstars niet voor spek en bonen mee gaan doen stak de trainer Kuhlmann niet onder stoelen of banken. ,,Schrijf ons maar op voor de hoofdprijs. Voor minder komen we natuurlijk niet.” Het zijn rake teksten van de lange aanvaller die in de Bollenstreek speelde voor Rijnsburgse Boys en Quick Boys. Op dit moment tikt Kuhlmann nog bij de zaterdagtak van HFC EDO dat uitkomt in de Tweede Klasse Zaterdag.

De spits wilde nog geen namen prijsgeven: ,,Ik wil de tegenstanders niet wijzer maken dan dat ze zijn. Maar ze kunnen hun borst nat maken. De jongens zijn gretig en ervaren. En pakken we die prijs onverhoopt toch niet, dan staan we ons mannetje wel in de kantine na afloop.”

De Horesca Horecavo ZaalCup is een concept van Voetbal in de Bollenstreek en wordt in samenwerking met BroSports georganiseerd


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS14.00SJC
Districtsbeker
Hillegom14.00HBC
ROAC14.00Foreholte
Teylingen14.00VUC
Van Nispen (zon.)14.00REMO