Afgelopen weekend startten – na de Topklasse – ook de andere competities in de regio weer. We hebben er naar uit gekeken! Ook voor VIDB was het een spannend weekend. Vorig jaar hebben we de lat gelegd, het komend jaar moeten we de verwachtingen waar gaan maken. 
 
Uiteraard hebben we hier alle vertrouwen in. Met een uitgebreidere redactie, een verbeterde website, steeds betere relaties met de clubs en steeds meer samenwerkingspartners maken we de ontwikkeling door die we voor ogen hebben. Van jullie, onze lezers, krijgen we bovendien veel positieve reacties. Het sterkt ons in de overtuiging dat samenwerking het voetbal in de Bollenstreek verder zal brengen. Het Voetbal in de Bollenstreek maken we namelijk samen! 
 
De komende weken kondigen we daarom een aantal samenwerkingspartners voor het komende seizoen aan. Partnerschappen waarop we trots zijn en die ons sterken in het idee dat we op de goede weg zijn. Wil je als individu, met je club of als bedrijf ook meebouwen aan het mooiste voetbalplatform van Nederland, weet ons dan te vinden. Dat kan natuurlijk via de mail, via social media of schiet ons gewoon aan langs de velden. 
 
Laten we er met elkaar een geweldig seizoen van maken!  

REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude