Mike Guijt zag ooit op Facebook wat afbeeldingen voorbijkomen van houten bedrijfslogo’s, gemaakt in Engeland. Het was de inspiratie die hij nodig had om het bedrijf Carved Art op zetten. Hij zocht contact met de Engelsen, perfectioneerde het idee en is nu ruim 400 houten logo’s verder. Tijdens de VIDB BusinessCup op 23 juni is Mike niet alleen aanwezig, maar zal hij ook het winnende bedrijflogo in hout vervaardigen. Een unieke prijs.

,,We maken de logo’s van betonplex waardoor er een strak ontwerp ontstaat. Vervolgens wordt het logo afgelakt door een vriend van me, Mardt van Duijn. Daardoor is het logo zeer duurzaam; hang je het buiten dan gaat het tien jaar mee. Gaat ‘ie binnen aan de muur dan blijft het logo helemaal prachtig.”

Football Makes it Happen
Het bedrijf draagt daarnaast zijn steentje bij aan een goed doel. ,,Van ieder logo dat we verkopen, gaat een bedrag naar de stichting Football Makes it Happen. Zij zetten zich voornamelijk in voor zieke kinderen via bijvoorbeeld het Maxima Medisch Centrum in Utrecht of Stichting KiKa. Maar ook springen ze bij tijdens de tragische ziekte van Fernando Ricksen (Ricksen leidt aan ALS, red.). Het voelt goed om zo een steentje bij te dragen.”

Het lijkt erop dat Carved Art een schot in de roos is. Klanten lopen uiteen van Herman den Blijker tot het Korps Mariniers. Meer lokaal namen KBM en Van den Anker Tools, beide uit Katwijk, logo’s af. Maar onze Bollenstreekclubs weten het bedrijf inmiddels te vinden. Zo zijn de logo’s van clubs Quick Boys, Katwijk, Rijnsburgse Boys, Noordwijk, FC Lisse, Ter Leede, Valken’68 en FC Rijnvogels ook in hout te verkrijgen.

De aanvragen lopen nu nog via de Facebook-pagina van Carved Art.  Werp gerust een blik, want er staat hele toffe logo’s bij. Eind augustus 2018 komt de website online.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels