Twee 21-jarige voetballers uit Noordwijk hebben zaterdagmiddag tussen drie en vijf even geen boodschap aan elkaar. Boezemvrienden Jesse Reinders en Sem van Oosten treffen elkaar in de Klassieke derby tussen Quick Boys en Noordwijk op Nieuw Zuid. Hun vriendschap van jongs af aan telt dan even niet.

Bij zowel Reinders als Van Oosten staat het onderlinge treffen al maanden rood omcirkeld. De twee speelden al op jonge leeftijd samen op Sportpark Duinwetering. Op zijn twaalfde sloeg Reinders zijn vleugels uit bij ADO Den Haag, waar hij tot afgelopen zomer actief was. Vervolgens maakte hij de overstap naar Quick Boys. Van Oosten was tot op heden altijd actief in het roodwit.

In deze nieuwe aflevering van VIDB Café bespreken we uiteraard de belangen van komende zaterdag, maar ook hun vriendschap. Wat vinden ze elkaars goede en slechte karaktereigenschappen? En ook de vakantie van afgelopen zomer in Malaga komt aan bod.

Daarnaast ontkwam ‘ínvalpresentator’ Gert Barnhoorn er niet aan. Als Quick Boys op 19 december wint van De Graafschap, dient hij zich te melden in Café Lindeboom.

Abonneer je op het Spotify-kanaal van VIDB, zodat je geen podcast meer hoeft te missen!

Beluister ook: VIDB Café aflevering 4: Toon Zwetsloot en Marc de Kruijs


POPULAIRE BERICHTEN