Het platform Voetbal in de Bollenstreek bestaat nu bijna 2,5 jaar, en mede dankzij jullie is ons bereik elke maand toegenomen. Bij het opzetten van de website hadden we als belangrijkste doelstelling elke voetballiefhebber in en rond de Bollenstreek altijd en overal toegang te geven tot de meest actuele info over de club(s) waar hij of zij geïnteresseerd in is. Kijkend naar de cijfers slagen we daar steeds beter in.

Hieronder vinden jullie een mooie infographic van de cijfers van februari. We zijn hier in 2,5 jaar toe gekomen door de focus vooral op de inhoud te leggen en minder op het commerciële. Eerst jezelf maar eens bewijzen voor je jezelf in de markt zet. Des te mooier is het dat door die strategie we met een uniek bereik van 75.000 bezoekers per maand (goed voor ruim 600.000 paginabezoeken) nu ook echt iets te bieden hebben op het commerciële vlak. Een overzicht daarvan vind je hier. De komende weken zullen we enkele mogelijkheden zoals club- & rubrieksponsoring, VIDB TV en de VIDB App verder uitlichten.

Voor nu, weet ons te vinden wanneer je als bedrijf VIDB niet alleen een goed platform vindt maar ook nog eens wil gebruiken als sales- & marketingplatform. De mogelijkheden zijn legio en we hebben de doelgroep duidelijk in kaart! Interesse? Neem contact op met Bram Meurs via bram@voetbalindebollenstreek.nl.

Cijfers februari 2016
februari2016


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)