Dit jaar mogen wij namens VV Katwijk het officiële programmablad maken. We gaan het blad opnieuw vormgeven zodat het weer helemaal van deze tijd is. Altijd weer een stapje naar voren willen maken net als de club zelf. Maar misschien ook wel net als jouw bedrijf.

In het programmablad blikken we vooruit op de wedstrijd met een voorbeschouwing, een overzicht van het spelersklassement, interviews, overig clubnieuws en natuurlijk een overzicht van de selectie van Katwijk 1 en die van de gasten.

Het blad wordt uitgereikt aan de wedstrijdbezoekers en heeft een oplage van ruim 1.000 exemplaren per wedstrijd. Het medium is dus uitermate geschikt om met jouw zaak op te vallen bij de particuliere doelgroep, het blad is een echt B2C medium. En zou het niet mooi zijn om met jouw advertentie tussen al die mooie verhalen te staan? Daarom hebben wij ook nog eens een bijzonder aanbod voor jou!

Besluit je om een jaar lang mee te doen in het magazine, dan krijgt je er gratis een banner bij op onze website. (Zie de mooie banners bovenaan deze pagina.)

Onze tarieven hieronder op een rij:

Tarieven van het officiële programmablad van VV Katwijk voor een geheel seizoen bij iedere thuiswedstrijd 

De investering bedraagt:

1/8 pagina              € 400 voor het hele seizoen + 3 maanden gratis een banner op de website van VIDB

1/4 pagina              € 750 voor het hele seizoen + 4 maanden een gratis banner op de website van VIDB inclusief 1 wissel

1/2 pagina              € 1.400 voor het hele seizoen  + 6 maanden een gratis banner op de website van VIDB inclusief 2 wissels

1/1 pagina              € 2.200 voor het hele seizoen + 12 maanden een gratis banner op de website van VIDB inclusief 3 wissels

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw bedrijf bij iedere thuiswedstrijd in de spotlight te zetten? Je bereikt mij via [email protected] of telefonisch via 06-29 39 18 91.

De eerste thuiswedstrijd is al op zaterdag 19 augustus tegen de blauw-gelen uit Lisse, reageer daarom tijdig!

POPULAIRE BERICHTEN