Net als vorig jaar werken we ook komend seizoen weer met een groot aantal regionale partners samen om VIDB naar een hoger plan te tillen.

In dit kader kunnen we met groot plezier de samenwerking met VV Katwijk, Foreholte en Ter Leede aankondigen. Met op maat gemaakte clubpagina’s en clubgerelateerde sponsoruitingen, willen we een bijdrage leveren om de de clubs beter voor het voetlicht te brengen. Hoe ziet dit eruit? Op de clubpagina tref je de clubgegevens, de elftalfoto, sponsoren van de club en de clubtwitter. Uiteraard naast al het nieuws over de club. Dit ziet er zo uit voor VV Katwijk (link), Foreholte (link) en Ter Leede (link).

De samenwerking houdt ook in dat jullie komend seizoen onder de artikelen over VV Katwijk, Foreholte en Ter Leede een clubsponsor te zien krijgen. Hiermee verschaffen we de club een extra online uithangbord voor hun sponsors met regionale uitstraling dat zij zelf kunnen invullen. Daarbij zijn de gegevens van de selectie en de competitiestand op de clubpagina snel en makkelijk terug te vinden. Dit alles uiteraard met als doel VIDB zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

De komende weken zullen we samenwerkingen met nog meer clubs en andere partners bekendmaken. VIDB willen we immers samen maken. Hou voor deze aankondigingen de site in de gaten. En mocht je met je club of bedrijf ook een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van VIDB, weet ons dan te vinden via redactie@voetbalindebollenstreek.nl.

Foto: Aad de Winter


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 19 nov.
Oefenwedstrijd
VUC0-1Quick Boys
Do. 21 nov.
Districtsbeker
Van Nispen (zon.) 20.00SEP
Za. 16 nov.
ODIN '5914.30FC Lisse
Barendrecht14.30VVSB
Ter Leede14.30DVS '33
DUNO14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30Te Werve
Van Nispen (zat.)15.00Kagia
Blauw Zwart15.00VVSB (zat.)
Warmunda15.00Meerburg
Rijnsburgse Boys15.30Katwijk
Jong Sparta15.30Noordwijk
Quick Boys15.30AFC
Zo. 24 nov.
SJC14.00Hoogeveen
Foreholte14.00Hillegom
RKDEO14.00Teylingen
Sporting Leiden14.00Van Nispen (zon.)