Net als vorig jaar werken we ook komend seizoen weer met een groot aantal regionale partners samen om VIDB naar een hoger plan te tillen.

Met groot plezier kunnen we de samenwerking met FC Rijnvogels en Kagia aankondigen. Met op maat gemaakte clubpagina’s en clubgerelateerde sponsoruitingen willen we een bijdrage leveren om de clubs beter voor het voetlicht te brengen. Hoe ziet dit eruit? Op de clubpagina tref je de clubgegevens, de elftalfoto, sponsoren van de club en de clubtwitter. Uiteraard naast al het nieuws over de club. Zie hier het resultaat:  FC Rijnvogels en Kagia.

De samenwerking houdt ook in dat jullie komend seizoen onder de artikelen over Kagia en FC Rijnvogels een clubsponsor te zien krijgen. Hiermee verschaffen we de club een extra online uithangbord voor hun sponsors met regionale uitstraling dat zij zelf kunnen invullen. Daarbij zijn de gegevens van de selectie en de competitiestand op de clubpagina snel en makkelijk terug te vinden.

Eerder maakte VIDB al de samenwerkingen met Katwijk, Ter Leede en Foreholte bekend. De komende weken zal er nog meer goed nieuws volgen.

Foto: Piet van Kampen


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude