Komend weekend zijn alle competities weer van start, dat betekent ook weer een eerste VIDB Toto. In het eerste rijtje van het seizoen staan gelijk een paar krakers. De winnaar van het openingsrijtje mag lekker uiteten bij restaurant Cheers! in Voorhout. 

In de Tweede Divisie zijn de ploegen natuurlijk al even onderweg en zo gaat Rijnsburgse Boys de vervelende nederlaag van vorige week (1-3 van Kozakken Boys, red.) proberen weg te werken bij HHC Hardenberg. VVSB gaat op zoek naar de eerste driepunter tegen AFC.

Een klasse lager moet FC Lisse zich revancheren voor het verliezen van de derby tegen SJC vorige week. Dat moet de ploeg van Robbert de Ruiter dan uit bij De Dijk gaan doen.

Valken’68 gaat het seizoen in de Tweede Klasse openen tegen het Leidse UVS, waar het vorig seizoen in twee ontmoetingen niet van wist te winnen. Op zondag begint Hillegom tegen Legmeervogels en opent ook Foreholte met een streekderby tegen DOSR.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)