Het was even geleden dat de VIDB Toto niet in één keer viel. Helaas voor jullie: het blijft geen feest. Deze week dus een iets kleiner rijtje, met nog steeds het etentje bij de Vergulde Vos in Rijpwetering in de pot. 

Uiteraard wordt het rijtje van deze week geopend door de derby in de Tweede Divisie. Rijnsburgse Boys lijkt de vorm net op tijd te hebben hervonden voor wraak op de Katwijkers. De formatie van Pieter Mulders zegevierde vorige week voor het eerst sinds lange tijd. De Dijk werd op eigen veld met 0-3 verslagen. Katwijk heeft het de laatste weken lastig. Twee weken geleden wonnen de Oranjehemden in extremis van Lienden, vorige week bleef de ploeg van Jack van den Berg op een 2-2 gelijkspel steken tegen AFC. Krijgt Katwijk in de hete titelstrijd Rijnsburgse Boys nogmaals op de knieën?

In de Hoofdklasse is een overwinning voor FC Rijnvogels ook alweer even geleden. Uit de laatste drie duels pakte de Kooltuinbewoners één schamel punt. Lukt het zaterdag wel tegen directe concurrent AFC?

Ook Teylingen gaat in de zondag Tweede Klasse steeds meer richting gevarenzone. Tegen het stabiel presterende DOSR, met Noordwijkerhouter Thomas Duivenvoorden aan het roer, wordt een driepunter echter weer een lastige opgave.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

De Vergulden Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 14 dec.
HHC Hardenberg14.30Quick Boys
Noordwijk 14.30Jong FC Volendam
FC Lisse 14.30DVS'33
FC Rijnvogels 14.30Sportlust'46
SVC'0814.30Valken'68
Kagia14.30DSO
Te Werve 14.30Van Nispen (zat.)
FC Oegstgeest14.30VVSB (zat.)
Warmunda 14.30MMO
Spakenburg 15.00Rijnsburgse Boys
VVSB 15.30Harkemase Boys
Katwijk 15.30IJsselmeervogels
GOES18.00Ter Leede
Zo. 15 dec.
MSC14.00SJC
Concordia 14.00Hillegom
Oliveo 14.00Foreholte
Teylingen 14.00DOSR
Van Nispen (zon.) 14.00FC Aalsmeer