Komend weekend staat de laatste officiële speelronde op het programma en dat betekent dat het ook tijd is voor de laatste VIDB Toto. Daar zit wel in maar aan: hebben we geen juiste voorspeller deze week, dan gaan we in de nacompetitie totdat dit dinertje eruit is! De winnaar van het laatste rijtje mag lekker gaan eten bij Cheers! in Voorhout en iemand meenemen! 

De eerste wedstrijd van dit rijtje behoeft geen introductie meer, daarom schakelen we direct door naar nummer twee. Lisse vecht in eigen huis tegen lijfsbehoud en moet daarvoor Jong Sparta verslaan. Dat wordt voor de geel-blauwen al lastig genoeg zonder spelmaker Martin van Eeuwijk, wiens contract deze week werd ontbonden na het bijtincident van afgelopen weekend. Mocht de ploeg van Robbert de Ruiter wel slagen, dan is het alsnog afhankelijk van de uitslagen bij De Dijk – De Treffers en TEC – HHC Hardenberg. Zowel TEC als De Treffers moet punten verspelen voor directe handhaving van de FC.

Valken’68 maakt sinds vorige week in eens weer kans op de titel in de Tweede Klasse. Als de ploeg van Arie van Duijn wint van SVC’08 en koploper Die Haghe verspeelt punten, dan gaan de Valkenburgers de ploeg die het hele seizoen bovenaan heeft gestaan voorbij.

Hillegom moet zondag directe degradatie uit de Eerste Klasse zien af te wenden door zelf middenmoter AGB te verslaan. Doet het dat niet, dan kan de ploeg van Arend Jan Kranenburg eruit vliegen als EDO of Assendelft punten pakt.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.

Bekijk ook: Een-tweetje: Let op, Katwijk maakt in de 94e minuut de gelijkmaker”

 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)