Het rijtje is weer met zes wedstrijden gevuld en in de pot een diner voor twee bij Hudson in Noordwijkerhout. De VIDB Toto van deze week is moeilijker dan dat hij in eerste instantie lijkt.

Tegen het einde van de competitie staat er in de ene wedstrijd nog van alles op het spel en gaat de ander eigenlijk nergens meer om. Dat is wat de moeilijkheidsgraad van de toto van deze week moeilijk maakt. Wie toont zich een echte kenner en prikt daar zo doorheen? Succes!


Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagram-account. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

Lees ook: ‘Het perfecte (plak)plaatje: Jeroen Dedel’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels