Voor het eerst sinds lange tijd hadden we afgelopen week geen winnaar bij de VIDB Toto. Daarom maken we hem weer makkelijker voor jullie en dat betekent meer kans op dat etentje voor twee bij Cheers! in Voorhout. 

Het rijtje wordt geopend door een echte zondag klassieker uit de vroegere Topklasse: VVSB – AFC. Van oudsher een sympathiek duel, al is de wedstrijd voor de Amsterdammers nu wel erg belangrijk met het hoog op de ranglijst. Gaat de ploeg van Jack Honsbeek de oud-competitiegenoot dwarszitten in de strijd tegen nacompetitie?

Quick Boys speelt zaterdag een potje met een iets minder sympathieke historie. Kan de ploeg van Gert Aandewiel het hoofd koel houden in de ietwat beladen uitwedstrijd tegen Harkemase Boys, maar belangrijker nog: in de strijd om promotie naar de Tweede Divisie?

SJC kan als koploper van de zondag Hoofdklasse een tik uitdelen aan Silvolde. De nummer vijf van de ranglijst lijkt in eerste instantie geen bedreiging voor de ploeg van Sjaak Polak. Toch kunnen de Gelderlanders op drie punten komen, wanneer ze alle drie de inhaalduels winnend afsluiten.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.

Lees ook: Kersverse aanwinst van Katwijk: ”Van mij mag het seizoen nu al beginnen”
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen