Jawel! We gaan weer beginnen met de VIDB Toto. De Eerste tot en met de Derde Klasse gaat nu ook eindelijk van start. En dus vinden wij van Voetbal in de Bollenstreek dat het weer tijd is om het nieuwe seizoen van ons populaire, wekelijkse spelletje in te luiden.

De Toto behoeft geen introductie. Het afgelopen seizoen ontvingen wij iedere week wederom ongelooflijk veel voorspellingen en hadden we veel winnaars. Natuurlijk gaan wij ervan uit dat er dit seizoen ook weer de nodige etentjes gaan vallen en kijken daarom uit naar jullie voorspellingen.

Derby
De nieuwe Toto bestaat uit duels van de Tweede Divisie tot de Derde Klasse. Rijnsburgse Boys ontvangt koploper IJsselmeervogels. Kunnen de ‘Uien’ de eerste competitienederlaag toebrengen aan de Spakenburgers? Quick Boys, dat afgelopen zaterdag met 2-3 verloor van Jong Almere City FC, gaat op bezoek bij ASWH.

Een moeilijke voorspelling wordt Noordwijk-Ter Leede. Al zijn de ongeslagen Noordwijkers licht favoriet; het blijft een Bollenstreek-derby. De Sassenheimers wonnen de laatste twee duels en kunnen wel eens een lastige klant zijn voor de huidige koploper. In de Eerste Klasse opent Hillegom het seizoen met een thuiswedstrijd tegen het Noord-Hollandse Assendelft.

Tweedeklasser Foreholte krijgt het Haagse Laakkwartier op bezoek, een degradant uit de Eerste Klasse. Kunnen de Voorhouters direct verrassen in de eerste speelronde? In de Derde Klasse treft promovendus Van Nispen (zat.) de Leidse studenten van LSVV ’70, een vriendenploeg tegen een vriendenploeg dus. Een lastige keuze, maar met de versterkingen tijdens de zomer lijken De Zilkers favoriet.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 14 dec.
HHC Hardenberg14.30Quick Boys
Noordwijk 14.30Jong FC Volendam
FC Lisse 14.30DVS'33
FC Rijnvogels 14.30Sportlust'46
SVC'0814.30Valken'68
Kagia14.30DSO
Te Werve 14.30Van Nispen (zat.)
FC Oegstgeest14.30VVSB (zat.)
Warmunda 14.30MMO
Spakenburg 15.00Rijnsburgse Boys
VVSB 15.30Harkemase Boys
Katwijk 15.30IJsselmeervogels
GOES18.00Ter Leede
Zo. 15 dec.
MSC14.00SJC
Concordia 14.00Hillegom
Oliveo 14.00Foreholte
Teylingen 14.00DOSR
Van Nispen (zon.) 14.00FC Aalsmeer