De meeste clubs uit de streek komen dit weekend voor het eerst in actie voor de Districtsbeker. Maar voor de Topklassers staat de competitie alweer voor de deur. De VIDB Toto was vorig seizoen niet weg te denken op de woensdagavond en dus is deze vanaf vandaag weer vaste prik!

We starten dit nieuwe seizoen met zes wedstrijden. En dat zijn geen misselijke duels. Rijnsburgse Boys start net als vorig seizoen tegen Spakenburg. Promovendus in de Topklasse, Katwijk, reist af naar Veenendaal. De mannen van Dick Schreuder nemen het daar op tegen GVVV. FC Lisse trapt af op de Westmaat, bij IJsselmeervogels. Naast de zaterdagtopklassers hebben we natuurlijk ook nog VVSB, dat in de zondagse Topklasse acteert. In Noordwijkerhout komt HSC ’21 op bezoek. Ter Leede, SJC en SV Hillegom hebben ook plaats genomen op het Toto-formulier.

Als jij een gokje waagt, maak je, net als vorig seizoen, kans op een diner voor twee bij een restaurant uit de streek. Chique & Simpel is het eerste restaurant waar je een dinerbon van kan winnen! Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner.

De spelregels om alles weer even op te helderen. Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen in het pand. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen suprisemenu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede19.00SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude