Heel wat interessante potjes in de VIDB Toto van deze week. Dat zorgt dan ook voor een behoorlijk hoge moeilijkheidsgraad. Wij zijn benieuwd of wij deze week een dinerbon van De Vergulde Vos op de bus kunnen doen naar de winnaar. 

Katwijk reist zaterdag af naar Veenendaal, met Jan Zoutman voor het eerst aan het roer. Vorig seizoen was GVVV ook de club waar Jack van den Berg tegen debuteerde. Van den Berg kende een slechte start in als Katwijkse oefenmeester en ging met 1-0 onderuit. Gaat Zoutman het beter doen? GVVV staat momenteel tiende in de Tweede Divisie, waar Katwijk terug is te vinden op de zesde plek. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt vijf punten.

Rijnsburgse Boys kan zaterdag gelijk komen met de huidige koploper in de ‘competitie’. De ploeg van Wilfred van Leeuwen neemt het op tegen AFC en komt daarbij in Raily Ignacio een oude bekenden tegen.

In Hoofdklasse speelt het duel tussen Achilles Veen en Ter Leede zich af in de middenmoot.  Heeft de 5-0 overwinning van vorige week op Xerxes de ploeg van Henk Wisman vertrouwen gegeven en kan de weg omhoog worden ingezet?

Derby’s
In de Derde Klasse zaterdag gaan VVSB en Van Nispen, van oudsher allebei zondag-verenigingen, voor het eerst een derby op zaterdag uitvechten. In die competitie gaat het momenteel vooral de Zilkers voor de wind. De ploeg staat nog ongeslagen bovenaan. De tweede burenruzie uit het rijtje wordt in de Tweede Klasse zondag gespeeld, maar uitgevochten op zaterdag. Teylingen en Foreholte trappen om 17:30 af om s’avonds een toepasselijke sfeer te creëeren. Foreholte reist vol vertrouwen af naar Sassenheim, want de ploeg van Frank Bloemheuvel is nog ongeslagen. Teylingen is wat moeizamer begonnen en won dit seizoen pas één wedstrijd (Altior 3-2 red.).

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

De Vergulde Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.

Lees ook: (Audio) Zethof: ,,Een groter compliment konden we niet krijgen van FC Twente”
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys14.30ONS Sneek
Noordwijk14.30Eemdijk
SteDoCo14.30FC Lisse
ASWH14.30SJC
Ter Leede14.30FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam14.30FC Rijnvogels
Valken '6814.30SVC '08
Van Nispen (zat.)14.30Lugdunum
VVSB (zat.)14.30Be Fair
VVC FC14.30Kagia
Koninklijke HFC15.30Katwijk
GVVV15.30Rijnsburgse Boys
VVSB15.30FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA