De VIDB Toto is na het inhaalweekend weer goed gevuld met zes lekkere wedstrijden en een mooie prijs voor de gelukkige voorspeller. De voetbalkenner die het hele rijtje juist voorspelt, gaat lekker met iemand uiteten bij Heinde & Ver in Noordwijkerhout.

Het rijtje wordt geopend door een kraker in de Tweede Divisie. Rijnsburg heeft mooie herinneringen aan de uitwedstrijd bij Spakenburg: de Uien dwongen promotie naar het huidige hoogste amateurniveau af aan de blauwe kant van de Westmaat.

Verder zijn de ogen gericht op VVSB dat voor het eerst onder de nieuwe trainer Eric Meijers aantreedt in competitieverband. Scheveningen, dat één plek boven de Noordwijkerhouters staat, is de opponent.

In de lagere klassen speelt Valken’68 de streekderby bij RCL in Leiderdorp. En Van Nispen neemt het op zondag als nummer twee in de Derde Klasse op tegen koploper DIOS. Succes!

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Heinde & Ver | Grenzeloos genieten van heerlijke gerechtjes en verschillende drankjes voor een vaste prijs!
Van maandag tot en met donderdag voor maar €32,50 en in het weekend voor €37,50. Alles in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Een echt gezellig avondje uit!

Lees ook: KNVB begint tuchtzaak tegen Katwijk
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 16 mrt.
Noordwijk0-1FC Lisse
Xerxes DZB1-2Ter Leede
Nootdorpafg.FC Rijnvogels
Valken '681-1SC Monster
Van Nispen (zat.)4-0DSVP
NSV '461-2VVSB (zat.)
Quick Boys5-0DOVO
ONS Sneek4-3SJC
VVA/Spartaan1-1Kagia
IJsselmeervogels1-1Katwijk
Rijnsburgse Boys3-2Barendrecht
VVSB3-2Koninklijke HFC
Zo. 17 mrt.
JOS/Watergraafsmeer2-1Hillegom
ROAC2-1Foreholte
Teylingen0-2DOSR
Van Nispen (zon.)8-3Toofan