Nieuwe ronde, nieuwe kansen, nieuwe TOTO met zes duels. Hopelijk hebben we weer een moeilijk rijtje kunnen verzinnen. Want maar liefst elf winnaars? Dat kan natuurlijk niet! Dus hup, duik die computer in en slinger je antwoord op social media of op onze mail.

Misschien had je in de zomer bij de wedstrijd Jong Almere City – VVSB direct een twee ingevuld. Helaas voor de Noordwijkerhouters liggen de kaarten in oktober iets anders. Na de uiterst moeizame start van de Noordwijkerhouters, staan de paars-gelen op de laatste plek. Zijn de beloften van Almere City FC (die één na laatste staan) de perfecte tegenstanders om het vertrouwen een keer op te vijzelen?

Dat er de nodige klassespelers aanwezig zijn in het zaterdagelftal van Van Nispen weet iedereen inmiddels wel. Maar kunnen ze ook mee met de degradant uit de Tweede Klasse, Lugdunum? Voorlopig lijkt dat de te kloppen ploeg in de Derde Klasse.

Toppers
In diezelfde klasse staat Kagia in West I op gelijke hoogte met buurman FC VVC uit Nieuw Vennep. Zo aan het begin van de competitie kan deze pot al beschouwd worden als een mini-topper. Wie wint deze eerste clash van het seizoen?

En op de zondag speelt nummer twee in de Eerste Klasse, sv Hillegom, tegen het FC Boshuizen van Marcel IJzendoorn. Kunnen de Hillegommers de Leidenaren voor het eerst dit seizoen pijn doen?

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagram-account. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen