De toto van vorige week is gevallen en dus is het etentje bij De Engel eruit! Daarom schakelen we deze week weer over naar zes wedstrijden. De winnaar mag dit keer naar Brasserie de Buren in Lisse. 

De eerste wedstrijd in het rijtje is een felle burenruzie. Katwijk en Rijnsburgse boys tegenover elkaar, dat betekent meestal spektakel. Bovendien is het duel extra smeuïg, omdat Rijnsburg een aantal oud-Katwijkers in de gelederen heeft. Gaan Jeffrey Jongeneelen en Donny van Oijen hun oude ploeg pijn doen en zorgt het duo voor het eerste puntenverlies van de ploeg van Dick Schreuder?

VVSB draaide vorige week in de laatste minuten de derby in en tegen Rijnsburg om. Het betekende de eerste overwinning in de competitie voor de Noordwijkerhouters. Kan de ploeg van Mark Schenning dit mooie resultaat vervolg geven in de topper tegen IJsselmeervogels?

Achilles Veen was vorig jaar een moeilijk obstakel voor Ter Leede. Lukt het de Sassenheimers dit keer wel te winnen bij de angstgegner van vorig seizoen?

Kwakkelend
Rijnvogels kwakkelt. Maar de eerste overwinning in de Hoofdklasse zou er nu toch een keer aan moeten komen voor de ploeg van Hein van Heek. Keert het tij voor de Katwijkers tegen Rijsoord?

Foreholte – Teylingen. Wederom een echte burenruzie en de derby in de zondag Tweede Klasse leeft echt. Deze week werden de eerste plaagstootjes al uitgedeeld. Wie houdt er zondag het hoofd koel?

Warmunda kende met een goede winstpartij op Aalsmeer (0-3) en een forse uitglijder tegen Nicolaas Boys (2-6) een wisselende seizoensstart. We zijn dus benieuwd wat de ploeg van Alan Campfens tegen Kickers op de mat legt.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Brasserie De Buren | Wij vinden dat elk gerecht een beleving op zich moet zijn. Daarom werken wij met de beste ingrediënten en producten. Proef de sfeer, laat uw zintuigen prikkelen en geniet van een avond vol smaak.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude