Bij deze editie van de VIDB Toto gaat het etentje bij Op Eigen Wijze in Sassenheim er gegarandeerd uit. Het rijtje van deze week wordt nog makkelijker: nog maar vier potjes over. 

Katwijk speelt de kraker thuis tegen het ‘blauw-wit’ van de Tweede Divisie. Tegen Spakenburg moet de gehavende ploeg van Jan Zoutman proberen de draad weer op pakken. Kunnen de Katwijkers ondanks de velen blessures een resultaat boeken?

Een divisie lager is het de vraag hoe koploper Noordwijk de eerste nederlaag van het seizoen (0-1 van SteDoCo) verwerkt. De ploeg van Kees Zethof moet zich  in Ermelo bij het sterk acterende DVS’33 gaan herpakken.

Hillegom komt zondag een bekend gezicht in de Bollenstreek tegen op de bank van Legmeervogels. Jack Honsbeek, oud-trainer van VVSB, assisteert bij zijn oude club Florian Wolf, die aan het eind van dit seizoen naar SJC vertrekt. Sinds Honsbeek te hulp geschoten is, heeft Legmeervogels, toeval of niet, alle twee de wedstrijden gewonnen. Lukt het Hillegom om de ‘Vogels’ weer met beide benen op te grond te krijgen?

Genoeg info. Nu is het jouw beurt. Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Op Eigen Wijze, een gezellig restaurant in het centrum van het gezellige Sassenheim. Hier kunt u naast het genieten van heerlijke koffie, een lunch of diner ook terecht voor besloten feesten. Voor groepen vanaf 10 personen voor lunch of diner, stellen wij graag met u een keuze menu samen. Wilt u vantevoren even reserveren? Tot ziens bij Op Eigen Wijze.

Lees ook: Transfersoap definitief ten einde: Kurt heeft contract bij Rijnsburgse Boys afgekocht
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)