Eindelijk konden we vorig week weer iemand trakteren op een etentje. Daarom is het rijtje van deze week weer goed gevuld, met maar liefst zes mooie wedstrijden. Ook de pot zit weer vol: een etentje bij Heinde en Ver in Noordwijkerhout.

Het rijtje begint met twee mooie Bollenderby’s in de Tweede- en de Derde Divisie, maar wedstrijd drie is deze week gezien de ranglijst misschien wel interessanter. Ter Leede gaat als nummer twee in de Hoofdklasse op bezoek bij koploper Volendam en kan bij winst de bovenste plek overnemen.

In de Derde Klasse kan koploper Kagia de genade klap uitdelen aan naaste belager Pancratius. Bij winst staat de formatie van René Ras tien punten voor en kan het heel voorzichtig gaan denken nadenken over de invulling van het kampioensfeestje.

Zondag
Op zondag is Zeeburgia – Hillegom een wedstrijd onderin de Eerste Klasse. Bij winst kunnen de Hillegommers weer naar de middenmoot gaan kijken. Bij verlies nadert de Amsterdamse hekkensluiter tot op één punt.

De zondagtak van Van Nispen maakt in de Derde Klasse theoretisch nog kans om de kampioenspoule te halen. Dan moet er wel heel wat gebeuren, maar het belangrijkste is dat de Zilkers zelf WVC vloeren.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Heinde & Ver | Grenzeloos genieten van heerlijke gerechtjes en verschillende drankjes voor een vaste prijs!
Van maandag tot en met donderdag voor maar €32,50 en in het weekend voor €37,50. Alles in een sfeervolle, ongedwongen en hartelijke omgeving. Een echt gezellig avondje uit!
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC20.00SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk20.00FC Lisse
Warmunda 20.00Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede19.00SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude