Blijkbaar was onze eerste TOTO van het jaar iets te voorspelbaar. Tijdens het eerste weekend waren er gelijk drie mensen met het juiste rijtje, daarvan heeft één iemand na loting het etentje bij Cheers! gewonnen. Daarom hebben we het weer een stapje moeilijker gemaakt.

Want komende zaterdag kunnen we spreken van een ‘Super Saturday’. Met drie derby’s op één dag heeft de voetbalfan uit de Bollenstreek een weekend voor de boeg om van te watertanden.

De enige echte Noordwijkse derby tussen SJC en Noordwijk staat voor het eerst als een competitiewedstrijd op het programma. Wie wint deze nieuwste derby uit de Bollenstreek?

Rijnsburgse Boys en VVSB werden deze week in de KNVB-beker via penalty’s uitgeschakeld. Hoe hebben de beide clubs uit de Tweede Divisie deze ruim honderdtwintig minuten verteerd?

En wat dachten jullie van de nummer laatst en één na laatst van vorig seizoen in de Derde Klasse: Bernardus en Van Nispen (zon.). Ligt het niveau van beide teams weer dicht bij elkaar?

Succes met dit rijtje:

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant De Engel | Romantisch samen genieten van een verfijnd diner of uitgebreid dineren met een select gezelschap, bij De Engel in Lisse bent u van harte welkom. Wij besteden gezonde aandacht al onze smaakmakende gerechten. Onze ervaren koks werken met seizoens- en streekproducten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Ook dan kunt u bij ons terecht (http://www.restaurant-de-engel.nl).
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)