Alleen maar inhaalduels op het programma dit weekend, maar desondanks toch zijn er genoeg duels voor een nieuwe VIDB Toto. De winnende inzending gaat ervandoor met de pot: een etentje voor twee bij Proeflokaal Bregje in Noordwijk. 

Het rijtje opent zoals gewoonlijk met de duels uit de Tweede Divisie. FC Lisse gaat op voor de derde overwinning op rij om zo opnieuw een stap dichterbij handhaving te komen. Dan zal de ploeg van Robbert de Ruiter dit keer af moeten rekenen met IJsselmeervogels in Spakenburg.

In de sleur van de middenmoot vechten VVSB en Excelsior Maassluis desalniettemin een interessant duel uit. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en de vorige editie werd dan ook doelpuntloos gelijk.

Koploper van de Hoofdklasse A Noordwijk neemt de laatste horde om op 12 mei thuis kampioen te kunnen worden. Wint de ploeg van Kees Zethof zaterdag bij Nootdorp, dan kan het de week erop tegen RVVH de titel pakken.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Proeflokaal Bregje | Bij Bregje in Noordwijk kun je lekker eten voor een vaste prijs. In Noordwijk ben ik te vinden op Herenweg 227. De heerlijkste gerechten, met zorg samengesteld en vergezeld door een brede selectie bieren en wijnen. Op maandag, dinsdag en woensdag eet je drie gangen voor €12,50. De rest van de week voor €14,50. Waarom zou je zelf nog koken? Binnenkort wordt ook een Heinde & Ver geopend in Noordwijkerhout!

Lees ook: Joey Zandbergen: ,,Rijnvogels was een gepasseerd station”
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 1-1Kagia
Van Nispen (zat.) 0-2Soccer Boys
Valken'68 5-4RCL
VVSB (zat.) 3-4 FC VVC
FC Boshuizen 1-6Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)