Terug naar zes duels en met een nieuw restaurant: ‘nog eigen wijzer’ in Sassenheim. Misschien kennen jullie ‘Op Eigen Wijze’ nog wel? Een TOTO die dit seizoen eerder er nog uit ging. Dit restaurant is het jongere broertje daarvan. Zin om uiteten te gaan in Sassenheim? Wie weet win jij de TOTO wel.

De TOTO in week 19 start in de Tweede Divisie. VVSB speelt als nummer zeventien tegen de nummer zestien van de competitie: Jong Almere City FC. Lukt het VVSB om over de beloften uit Almere heen te klimmen? In de spannende titelrace in de Derde Divisie neemt Noordwijk het op tegen DOVO. Uit won Noordwijk nipt met 2-3, door een late goal van Nick van Staveren.

Eerder deze week won Ter Leede in de Districtsbeker thuis met 2-1 van Jodan Boys. Lukt het de Sassenheimers om dat kunstje te herhalen in de competitie? In dezelfde Hoofdklasse maakt FC Rijnvogels nog een minimale kans op de derde periode. Winst bij FC ‘s-Gravenzande is dan van uiterst belang.

In de Tweede Klasse staat Valken ’68 bovenaan in de derde periode. De nummer vier van de competitie neemt het thuis op tegen de nummer vijf: Te Werve. Tot slot gaat de nummer laatst van de Eerste Klasse Zondag, Hillegom, op bezoek bij AFC’34. Wordt dat een 1, x of 2?

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagram-account. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Nog Eigen Wijzer| Een gezellig restaurant in het centrum van Sassenheim. Hier kunt u naast het genieten van heerlijke koffie, een lunch of diner ook terecht voor besloten feesten. Voor groepen vanaf 10 personen voor lunch of diner, stellen wij graag met u een keuze menu samen. Wilt u van tevoren even reserveren? Tot ziens bij Restaurant Nog Eigen Wijzer.

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC