Vorige week hadden we een winnaar in de VIDB Toto. Dat betekent: zes nieuwe duels en een vers gevulde prijzenpot! De gouden voorspeller krijgt deze week een etentje voor twee bij  het strandpaviljoen van de nieuwe Rijnsburgse Boys-trainer Wilfred van Leeuwen: De Kwartel in Den Haag. 

FC Lisse opent het rijtje van deze week. De Lissenaren hebben hard punten nodig. Met slechts één overwinning (De Dijk 3-0 red.) uit de laatste vijf wedstrijden zakt de ploeg van Robbert de Ruiter langzaam richting de gevarenzone in de Tweede Divisie. Een overwinning op Barendrecht, de nummer vier van de ranglijst, is dus meer dan welkom.

In de Tweede Klasse zaterdag kan Valken’68 de titelstrijd weer helemaal openbreken. Winnen de Valkenburgers zaterdag dan is het gat met koploper Die Haghe ineens nog maar drie punten. Er zijn dan nog vier wedstrijden over om die achterstand te overbruggen.

Hillegom speelt op zondag een cruciaal duel om weg te komen van de nacompetitieplekken in de Eerste Klasse. HFC EDO staat precies gelijk in punten (16 red.) met de ploeg van Arend Jan Kranenburg.  In de derby tussen Warmunda en Van Nispen in de Derde Klasse staat hetzelfde op het spel: punten om in veilige haven te komen.


Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

De Kwartel | De sfeer in Strandpaviljoen de Kwartel is uniek. In onze mooie, natuurlijk houten tempel schuif je zeven dagen per week aan om te genieten van het bijzondere uitzicht met een goed glas wijn of een lekkere cappuccino. We zijn op de eerste plaats een restaurant met een eerlijke keuken. Daarnaast zijn onze ruimtes te huur voor je privéfeest of zakelijke bijeenkomst. Ook organiseren we diverse activiteiten op het strand.

Lees ook: Van Beek: nuchtere keeper slaagt in missie
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO