Na een week afwezigheid is de VIDB Toto weer terug van weggeweest. Deze keer staan er zes wedstrijden klaar, aangezien de vorige TOTO een winnaar kende. Geef je bij alle duels de juiste voorspelling, dan maak je kans op een dinerbon van De Vergulde Vos in het pittoreske Rijpwetering. Krijg je al trek? Waag dan een gokje!

Noordwijk is de favoriet op bezoek bij Harkemase Boys, maar in de voorgaande wedstrijden was de huidige koploper niet meer zo ongenaakbaar als in de eerste seizoenshelft. Bovendien is ‘Harkema uit’ altijd lastig. Op hetzelfde niveau speelt Quick Boys een uitduel bij ASWH. Kunnen de Katwijkers de vorm van de laatste weken doortrekken?

FC Rijnvogels-Zwaluwen Vlaardingen kan zomaar eens een valkuil worden in deze Toto. De formatie van trainer Jimmy Simons won weliswaar de laatste twee duels op rij, maar de Vlaardingers worden op basis van de ranglijst – de derde plek – toch sterker geacht.

Lastige wedstrijden om te spellen zijn ook Berkel-Valken’68, Foreholte-Stompwijk’92 en SJZ-Van Nispen (zondag).

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

De Vergulden Vos | Zomaar een eetcafé aan het einde van de Koppoellaan in Rijpwetering, zo lijkt het. Maar niets is minder waar. De Vergulde Vos is een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. En dat proef je in alles. Ruim 400 jaar geleden, anno 1615, werd de ‘Roode Vos’, zoals toen nog de naam luidde, gebouwd. Het werd gebruikt als herberg en later als rechthuis. Er was een waag, er werd recht gesproken en gevangenen werden vastgehouden in de cel. Gelukkig wordt er inmiddels meer dan water en brood geserveerd… Sinds 2012 mogen wij de Vergulde Vos uitbaten. Met ons enthousiaste team staan we voor u klaar. Of dit is met een heerlijk diner, een ontspannen lunch, onze high winetoppers of tijdens onze gezellige baravonden. Wij zorgen er, samen met u voor, dat u met een goed gevoel de deur uitstapt.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude