Na een weekendje rust is de TOTO weer terug van weggeweest. Omdat de vorige editie niet goed werd geraden, maken we van vijf wedstrijden nu de stap naar vier. En jullie kennen het principe: deze week gaat de TOTO er sowieso uit. Maar om het jullie niet helemaal makkelijk te maken, hebben we wel vier duels uitgezocht die niet zomaar één, twee, drie te raden zijn.

Want zo makkelijk wint Katwijk niet van HHC Hardenberg. Kunnen jullie de editie van 2016 nog herinneren? Zowel Katwijk als HHC Hardenberg konden kampioen worden. Ook Excelsior Maassluis kon als derde partij er met de titel vandoor. Omdat de Maassluizenaren zelf wonnen van Spakenburg en Katwijk punten verspeelden tegen de Hardenbergse vereniging, pakten ‘de Tricolores’ de titel. Heeft Katwijk daarom nog een appeltje te schillen met de ploeg uit het oosten van het land?

In de Derde Divisie staan twee mooie affiches op het programma. FC Lisse ontvangt in eigen huis de huidige runner-up van die competitie, Quick Boys. Thuis wonnen de Katwijkers nog overtuigend van de Lissenaren. Maar hoe is dat op Ter Specke? Koploper Noordwijk reist af naar VVOG.

In de Hoofdklasse heeft Ter Leede een lastige horde te nemen op weg naar het kampioenschap. De ploeg van Henk Wisman speelt uit tegen Spijkenisse met onder andere oud-Quick Boys-speler Anthony Bentem in de gelederen. Ook oud-Noordwijkers Stefano Goncalves en Kees ‘Pier’ Tol voetballen onder de rook van Rotterdam.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagram-account. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Hudson | Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De urban en stoere look van de Hudson restaurants doen denken dat je in een hip restaurant in New York bent beland. Staal, hout, chesterfieldbanken, skulls en pop-art muurschilderingen kenmerken de zaak. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

Lees ook: ‘Column: ‘Sterker terugkomen”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC