En ondertussen is afgelopen week al weer de zesde VIDB Toto van dit jaar gevallen. Jullie zijn in vorm en dus gaan we vrolijk door. Deze week spelen we om een etentje voor twee bij Cheers! in Voorhout. 

We beginnen met een inhaalwedstrijd in de Tweede Divisie. Een winnaar aanwijzen in dit duel tussen twee sterke middenmoters is lastig. De ploeg van Jack Honsbeek heeft afgelopen week bij IJsselmeervogels in ieder geval bewezen dat het niet sterk hoeft te spelen om toch drie punten te pakken (0-2).

Een ander interessant duel in het rijtje is natuurlijk Quick Boys – ASWH. In Katwijk is het deze week onrustig rondom spits Yordi Teijsse, na zijn aanvaring met assistent-trainer Dirk Kuyt van afgelopen weekend (1-0 overwinning op ODIN’59). Doet hij zaterdag wel mee? En wat voor invloed heeft dit verder op de Blauw-witten?

Foreholte speelt op de zondag een belangrijke pot in de Tweede Klasse tegen directe concurrent KDO. Trekt de ploeg van Marcel IJzendoorn de stijgende lijn van na de winterstop door of worden de degradatiezorgen zondag weer groter?

  

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Succes!

Restaurant Cheers! | Bij Cheers! is alles mogelijk! Onze keukenbrigade heeft met grote zorgvuldigheid een gevarieerde dinerkaart samengesteld. Proef de Black Angus biefstuk uit de Schotse Hooglanden eens, of de verse vis dagelijks aangevoerd vanuit de haven van IJmuiden. Wij stellen met plezier een biologisch of vegetarisch menu voor u samen en houden desgewenst rekening met bijzondere dieetwensen.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen