Bij het verder verbeteren van hét nieuwsplatform voor de mooiste amateurvoetbalregio van Nederland, wordt VIDB gesteund door een grote schare sympathisanten. Omdat velen ons vroegen hoe ze ons concreet konden steunen, hebben we de VIDB-vriendenclub in het leven geroepen.

Het concept is simpel. Voor een bedrag van € 100,- word je lid van de VIDB Vriendenclub. Hiermee steun je het platform en krijg je toegang tot een aantal voordelen die we, samen met drie toonaangevende sportzaken in de regio, met trots kunnen aanbieden:

  1. Bij uw voetbalgerelateerde aankopen bij De Lange Sport Noordwijk en de vestigingen van LJ Sport in Lisse en Sassenheim ontvangt u eenmalig 15% korting.
  2. Als welkomstgeschenk kunt u bij genoemde sportzaken een officiele Derbystar-bal ophalen met de logo’s van VIDB, De Lange Sport en LJ Sport (winkelwaarde € 35,-).
  3. Je krijgt toegang tot alle evenementen die VIDB komend seizoen organiseert.

Niet voor niets zijn we deze samenwerking  met De Lange Sport en LJ Sport gestart. Velen voetballiefhebbers uit de streek starten hier het nieuwe seizoen door een nieuw paar voetbalschoenen of een verse outfit aan te schaffen. Als lid van de VIDB Vriendenclub kan dat nu met 15% korting.

Wil jij graag een steentje bijdragen aan het platform Voetbal in de Bollenstreek? Wordt dan lid en stuur een mail naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl. De onderstaande VIDB Vrienden gingen je al voor:

Schermafbeelding 2014-08-19 om 14.33.151. Bryan Braun
2. Joost Kuhlmann
3. Mike Zonneveld
4. Pirombo Bed & Breakfast
5. Stefan Mertens
6. Suze Visser
7. Rien van Zuilekom
8. Joost Leonard
9. Arjan Broekhof
10. Jeroen Smakman
11. Kevin Winter
12. Kevin Weijers
13. Kees Zethof
14. Rocky Pitti
15. Michael van der Laan
16. Freek van der Salm


Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels