De vierde speelronde in de Tweede en Derde Divisie gaat als een bijzonder heet weekend in de boeken. Ondanks die tropische temperaturen was er meer dan genoeg te beleven op de velden. In het VIDB Weekoverzicht zetten we alles voor je op een rijtje.

In deze aflevering uiteraard veel aandacht voor de regioderby in de Derde Divisie A, VVSB ontving Rijnvogels op sportpark de Boekhorst. Verder praten we met Marcel IJzendoorn, na het gevoelige verlies van SJC tegen WV-HEDW en hoor je interviews met Furhgill Zeldenrust (Rijnsburgse Boys) en Omar el Baad (Katwijk).

Natuurlijk blikken we ook terug op het meest curieuze moment van dit weekend en proberen wij een antwoord te geven op de vraag “Was het een doelpunt van Levi van Duijn, of niet?”

In drie kwartier praten we je helemaal bij over alles wat er gebeurde bij het topamateurvoetbal in de mooiste voetbalstreek van Nederland. Abonneer je op het Spotify-kanaal van VIDB als je geen podcast meer wilt missen. Je krijgt dan automatisch een melding wanneer wij een nieuwe podcast online zetten.

Foto: EWLOnline

Check ook: VIDB Café aflevering 2: In gesprek met clubmannen en TC-leden Huig Hoek en Theo Nulkes
Beluister ook: VIDB Weekoverzicht: speelronde 3


POPULAIRE BERICHTEN