De gedachte dat er aankomend weekend in alle competities worden afgetrapt doet ons natuurlijk deugd. Daarom moet er morgen bij de wedstrijden genoeg stof zijn om over te praten. Vandaar, ‘vijf dingen langs de lijn.’

  1. Een paar clubs in de Bollenstreek doen dit seizoen weer volop mee om de prijzen. Laten we hopen dat Robbert Susan en Martijn Le Congé beter omgaan met de champagne bij een eventueel kampioenschap..
  2. Spakenburg en Quick Boys nemen het zaterdag tegen elkaar op en dat is een mooie kraker! Alleen zijn de supporters van de Spakenburgers met andere dingen bezig..

  3. Dan blijven we nog even in Bunschoten-Spakenburg.. Madjer Lukoki heeft goede herinneringen aan Spakenburg! Kijk maar even naar deze goal die hij vorig seizoen voor Kozakken Boys tegen de club maakte!

  4. Tja.. Dan hebben we altijd die verdraaide Toto van ons! Veel mensen struikelden over de uitslagen van vorige week. Deze week was er iemand die dacht dat een vrouw beter niet kon voorspellen.. Ach, kijk zelf maar.

  5. Er zijn soms wel eens belangrijkere dingen in het leven dan voetbal. Toch is het mooi dat de sport mensen verbindt. Daarom is deze video bij de benefiet-wedstrijd van Sander Molenaar, ongetwijfeld één van de vijf dingen waar we het morgen langs de lijn over moeten hebben!

    #staystrongsander 🙏🏻

    Een bericht gedeeld door Voetbal in de Bollenstreek (@voetbal_in_de_bollenstreek) opPOPULAIRE BERICHTEN