Ons land is in de ban van het koude weer en dat levert, zoals elke week, weer interessante plaatjes en teksten op. Een Leidse club is zelfs heel erg in de ban van het weer, terwijl onze ‘weewim’ met andere dingen bezig is. Het is tijd voor ‘vijf dingen voor langs de lijn.’ 

    1. Onze goede vrienden uit Leiden hebben moeite met het koude weer.. LSVV’70 richt zich daarom op Twitter naar KNVB West 2.. En, is het al afgelast jongens? 
    2. Maan, Misschien kennen jullie haar nog van The Voice of Holland.. Deze charmante zangeres heeft veel fans en daarvan zijn er een hoop mannelijk.. Wij denken dat Brian van Noort geen fan meer is.. Komt goed Brian! 
    3. Sjaak Polak is onderhand een vaste prik in deze rubriek. Vandaag was Sjaak te gast bij onze collega’s van Omroep West.. Wij vragen ons af of Sjaak volgend jaar ook in De Schelft te bewonderen is!

    4. Wij maken ons een beetje zorgen om onze andere vaste gast namelijk, ‘weewim.’ Meestal snijden zijn tweets wel hout, maar deze kan echt niet Wim!

               5.  Marc de Kruijs was afgelopen weekend te bewonderen met een masker op zijn gezicht. Dit was trouwens niet de eerste keer.. Daarom geeft zijn teamgenoot Melvin van Stijn hem een nieuwe bijnaam. 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC