Echt, deze editie van de vijf dingen voor langs de lijn hadden er met gerust een stuk of tien kunnen worden. Toch hebben we weer geprobeerd een kleine selectie voor jullie te maken.

1. #Fakenews

Deze week is Voetbal in de Bollenstreek het slachtoffer geworden van #fakenews. Een onvervalst staaltje photoshop. Iemand beweerde dat volgens VIDB Martin van Eeuwijk naar Quick Boys zou verkassen. De telefoon stond ineens roodgloeiend op onze redactie…

2. ABBA

We blijven even in Lisse, want de penalty-gate blijft de gemoederen bezighouden. De reeks die tijdens de eerste ronde van de KNVB-beker in een ABBA-systeem werd gehouden, moet worden overgenomen. Wij weten alvast welke muziek de speaker van FC Lisse gaat kiezen.

3. D’r uit met Buyt

Kennen jullie Joop Buyt? De Twittergoeroe maakt momenteel naam en faam met een eigen item bij Omroep West. En deze week was hij op bezoek bij SJC-trainer, Sjaak Polak. Geniet u mee?

4. Pas op, Maurice!

De businessclub van vv Noordwijk hield maandagavond een speciale avond voor businessclub-leden en genodigden met scheidsrechter Allard Lindhout en trainer Kees Zethof als sprekers. En dat is natuurlijk voor Zethof een prima plek om met wat quotes te strooien. Onder andere over z’n verdediger Maurice van der Neut, wiens ouders ook in de zaal zaten.

5. Look-a-like

Hadden wij hier niet al een paar keer een look-a-like gedropt? Ismail Celen en Andrea Pirlo? Maurits Splinter en Xherdan Shaqiri? Of Troy Deeney en Maikey Parami? Maar wat dachten jullie van deze? Joost Leonard en Eric Botteghin?

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 14.30FC Lisse
Ter Leede 14.30VVOG
SC Feyenoord 14.30FC Rijnvogels
SVC'0814.30Kagia
Valken'68 14.30DoCoS
VVSB (zat.) 14.30Be Fair
Roodenburg 14.30Warmunda
IJsselmeervogels 15.00Noordwijk
Quick Boys 15.00Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 15.00TEC
Sparta Nijkerk 15.00VVSB
Van Nispen (zat.) 15.00Westlandia
Koninklijke HFC 15.30Katwijk
SV Hillegom 18.00Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)