Het is weer vrijdagavond. Jouw favoriete momentje op Voetbal in de Bollenstreek. Of niet dan? Nu redacteur Ruben Beukers op vakantie is (alweer?), ligt het stokje weer ouderwets in handen van Frank Venema. So, here we go.

1. Vakantie

Allereerst is redacteur Beukers dus vertrokken naar Spanje. En dat moet de wereld weten. Geen trainer mag hem bellen, geen contractnieuws bereikt het zuiden van Europa. Ruben is even off-line..

2. Teylinger derby

We blijven nog even op Twitter. Zaterdag 3 november stonden Teylingen en Foreholte tegenover elkaar. Bij rust stond die wedstrijd 3-0, in het voordeel van de Sassenheimers, met drie goals van Jaap Zwetsloot. Foreholte had daar op Twitter geen woorden voor, Teylingen wel.


3. Achefay ‘dist’ teamgenoot

Sabir Achefay is met zijn acties één van de smaakmakers van het huidige vv Noordwijk. De aanvaller moet het hebben van zijn snelheid en een individuele actie. Z’n teamgenoot Emiel Wendt heeft die kwaliteit iets minder, vindt de 22-jarige aanvaller..

4. Hoe laat was je thuis, Brian?

Na de wedstrijd tussen Warmunda en Nicolaas Boys stond Brian van Noort onze verslaggever te woord. Hij had het over de scherpte binnen zijn ploeg en het regelmatig zwak beginnen. Ploeggenoot Luuk Holverda dacht de oorzaak te hebben gevonden..

5. Een herinnering van Dwight Krolis

Dwight Krolis voetbalde in het verleden bij vv Katwijk en deelde in die tijd nog wel eens wat foto’s op Facebook. Inmiddels zijn we vijf jaar later deelt de oud-voetballer z’n oude foto’s opnieuw. Dat levert natuurlijk reacties op.. Van onder andere oud-ploeggenoot Joost Leonard.
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA