Voor een keer was het leuk, maar redacteur Ruben Beukers is weer terug van weggeweest. Vanaf deze plek mijn dank naar Frank Venema voor het eenmalige overnemen van deze rubriek. Ach, genoeg gepraat, we gaan beginnen met de ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Wie de bal kaatst…

Redacteur Beukers (ondergetekende, red.) las vorige week vanuit het warme Spanje dat hij in deze rubriek te vinden was. Daarom deze week een opmerkelijke tweet van redacteur Venema richting een gewaardeerde collega van RTV Katwijk van een paar jaar geleden. Serieus, Frank. Wat bezielde je?

Nog zo’n collega..

Dan is het de beurt aan een andere collega: Tom Mentink. Meneer Mentink staat bekend om zijn oplettendheid. Graag verbetert hij collega’s en vrienden wanneer zij een spellingsfout maken. Kom maar door ‘Thom’..

Het lijstje van SJC? 

Thomas Duivenvoorden werd afgelopen week benoemd tot assistent-trainer bij Katwijk. Gefeliciteerd Thomas! Maar waarom werd Fred Bergman (TC-lid van SJC, red.) in het nieuwsbericht getagged? Staat Duivenvoorden op het lijstje, Fred?

Punten voor Tomas.

Ook Tomas Arroyo was afgelopen weekend te vinden in Spanje. Daarnaast werd hij afgelopen week in het zonnetje gezet door onze collega’s van Tweededivisie.nl vanwege een fraaie treffer die Arroyo dit seizoen maakte. Echter wil de verdediger iets anders hebben…

Gelderlander is ook schuld! 

,,De Gelderlander is ook schuld!” Het was één van de zinnen waarmee kersvers VVSB-trainer Eric Meijers binnen no-time een bekende Nederlander mee werd. Zien we hier een foto van verzoening?

Lees ook: ‘Van Eeuwijk sluit in de zomer weer aan bij Quick Boys’ 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA