Voor een keer was het leuk, maar redacteur Ruben Beukers is weer terug van weggeweest. Vanaf deze plek mijn dank naar Frank Venema voor het eenmalige overnemen van deze rubriek. Ach, genoeg gepraat, we gaan beginnen met de ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Wie de bal kaatst…

Redacteur Beukers (ondergetekende, red.) las vorige week vanuit het warme Spanje dat hij in deze rubriek te vinden was. Daarom deze week een opmerkelijke tweet van redacteur Venema richting een gewaardeerde collega van RTV Katwijk van een paar jaar geleden. Serieus, Frank. Wat bezielde je?

Nog zo’n collega..

Dan is het de beurt aan een andere collega: Tom Mentink. Meneer Mentink staat bekend om zijn oplettendheid. Graag verbetert hij collega’s en vrienden wanneer zij een spellingsfout maken. Kom maar door ‘Thom’..

Het lijstje van SJC? 

Thomas Duivenvoorden werd afgelopen week benoemd tot assistent-trainer bij Katwijk. Gefeliciteerd Thomas! Maar waarom werd Fred Bergman (TC-lid van SJC, red.) in het nieuwsbericht getagged? Staat Duivenvoorden op het lijstje, Fred?

Punten voor Tomas.

Ook Tomas Arroyo was afgelopen weekend te vinden in Spanje. Daarnaast werd hij afgelopen week in het zonnetje gezet door onze collega’s van Tweededivisie.nl vanwege een fraaie treffer die Arroyo dit seizoen maakte. Echter wil de verdediger iets anders hebben…

Gelderlander is ook schuld! 

,,De Gelderlander is ook schuld!” Het was één van de zinnen waarmee kersvers VVSB-trainer Eric Meijers binnen no-time een bekende Nederlander mee werd. Zien we hier een foto van verzoening?

Lees ook: ‘Van Eeuwijk sluit in de zomer weer aan bij Quick Boys’ 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 19 mrt.
Oefenduel
Katwijk2-5Jong ADO Den Haag
Za. 23 mrt.
Eemdijk14.30Quick Boys
FC Lisse14.30DVS'33 Ermelo
Ter Leede14.30SC Feyenoord
FC Rijnvogels14.30Swift
Soccer Boys14.30Valken '68
Kagia14.30HYS
Nieuwkoop14.30Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)15.00Zwammerdam
Katwijk15.30Rijnsburgse Boys
Achilles '2918.00Noordwijk
SJC18.00SteDoCo
Zo. 24 mrt.
Hillegom14.00Velsen
Foreholte14.00RVC'33
GDA14.00Teylingen
VCS14.30Warmunda