Voor een keer was het leuk, maar redacteur Ruben Beukers is weer terug van weggeweest. Vanaf deze plek mijn dank naar Frank Venema voor het eenmalige overnemen van deze rubriek. Ach, genoeg gepraat, we gaan beginnen met de ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Wie de bal kaatst…

Redacteur Beukers (ondergetekende, red.) las vorige week vanuit het warme Spanje dat hij in deze rubriek te vinden was. Daarom deze week een opmerkelijke tweet van redacteur Venema richting een gewaardeerde collega van RTV Katwijk van een paar jaar geleden. Serieus, Frank. Wat bezielde je?

Nog zo’n collega..

Dan is het de beurt aan een andere collega: Tom Mentink. Meneer Mentink staat bekend om zijn oplettendheid. Graag verbetert hij collega’s en vrienden wanneer zij een spellingsfout maken. Kom maar door ‘Thom’..

Het lijstje van SJC? 

Thomas Duivenvoorden werd afgelopen week benoemd tot assistent-trainer bij Katwijk. Gefeliciteerd Thomas! Maar waarom werd Fred Bergman (TC-lid van SJC, red.) in het nieuwsbericht getagged? Staat Duivenvoorden op het lijstje, Fred?

Punten voor Tomas.

Ook Tomas Arroyo was afgelopen weekend te vinden in Spanje. Daarnaast werd hij afgelopen week in het zonnetje gezet door onze collega’s van Tweededivisie.nl vanwege een fraaie treffer die Arroyo dit seizoen maakte. Echter wil de verdediger iets anders hebben…

Gelderlander is ook schuld! 

,,De Gelderlander is ook schuld!” Het was één van de zinnen waarmee kersvers VVSB-trainer Eric Meijers binnen no-time een bekende Nederlander mee werd. Zien we hier een foto van verzoening?

Lees ook: ‘Van Eeuwijk sluit in de zomer weer aan bij Quick Boys’ 
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen