Het was weer een opmerkelijke week. Althans, als we de uitspraken van diverse hoofdpersonen uit de regio pakken. Van Wilfred van Leeuwen tot Yordi Teijsse.. Ach. Bekijk het zelf maar in de ‘Vijf dingen voor langs de lijn.’ 

Kort maar krachtig

Laten we beginnen bij Wilfred van Leeuwen. De trainer van Rijnsburgse Boys was afgelopen weekend een ontevreden mens na de puntendeling tegen Scheveningen (2-2). Toch behield hij zijn humor!

The Genesis

We kennen het juichen van Memphis Depay. Na het maken van een doelpunt doet ‘The Genesis’ zijn vingers in zijn oren en juicht hij met het publiek. Yordi Teijsse is een snelle leerling..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👉🏻😘👈🏻 @yordiangeloteijsse en de fans van @bvv_barendrecht gaan geen vrienden worden @amsterdamschefootballclub #tweededivisie

Een bericht gedeeld door Tweede Divisie (@2dedivisie) op

Oeps.. Foutje

We maken allemaal wel eens fouten. Alleen is het vrij pijnlijk als een fout van ons wordt opgemerkt door de clubs.. Excuses naar Rijnsburgse Boys namens ondergetekende!

Dammen

Onze collega en hoofdredacteur Frank Venema besloot afgelopen week om zijn pen te pakken en een heerlijke column te schrijven. Toch kon niet iedereen Venema’s column waarderen en waren de conclusies hard.. Sorry Frank, maar Bestaat ‘Dammen in de Bollenstreek’ al? 

Wereldgoal

Keepers staan er in om ballen tegen te houden, maar er zijn ook sluitposten die meer kunnen. Dat geldt ook voor Valken’68-doelman Erwin van der Nagel. Geniet van deze goal van een paar seizoenen geleden!

Het doelpunt is boven in de tijdlijn van Erwin te vinden. Bekijk hem hier!

Lees ook: ‘Valken’68 start zoektocht naar opvolger Van Duijn’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 15 dec.
AFC14.00Katwijk
Noordwijk14.30De Dijk
DOVO14.30FC Lisse
FC 's-Gravenzande14.30Ter Leede
FC Rijnvogels14.30RKAV Volendam
Valken '6814.30Voorschoten '97
NSV '4614.30Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)14.30CVC Reeuwijk
Kagia14.30United/DAVO
IJsselmeervogels15.00Rijnsburgse Boys
Quick Boys15.00SJC
VVSB15.30Barendrecht
Zo. 16 dec.
Hillegom14.00Zaanlandia
Foreholte14.00ESTO
ROAC14.00Teylingen
WVC14.00Van Nispen (zon.)
Voorschoten '9714.00Warmunda