Terwijl Sinterklaas inmiddels met zijn stoomboot en pieten onderweg is naar Madrid maken wij ons op voor de laatste weken tot de winterstop. Toch heeft de Sint naast cadeautjes nog wat andere dingen achtergelaten. Je ziet het in ‘Vijf dingen voor langs de lijn.’ 

Sinterklaas
Laten we dan maar gelijk bij de Sint beginnen. Karim Hajji (oud-speler en teammanager van vv Katwijk, red.) haalde de goedheiligman binnen in zijn huis en dat leverde mooie plaatjes op!

Nog meer pakjes
Sinterklaas is een gegronde reden om cadeautjes te krijgen, maar je hebt ook nog iets zoals verjaardagen. Wat een cutie ben je ook Melvin..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2️⃣2️⃣🎉

Een bericht gedeeld door Melvin (@melvinvanstijn) op

Uhh Zwammerdam?
VV Zwammerdam. Nooit van gehoord? De derdeklasser zit in de competitie bij regiogenoten Van Nispen (zat.) en VVSB (zat.). De Zwammerdammers blinken vooral uit in uhm… Naja vreemde tweets.

Stijve
Nick van Staveren is multifunctioneel. Niet alleen in het shirt van Noordwijk laat hij zijn kunsten zien, maar ook daarbuiten met zijn zangkunsten. Ook voor de camera is Nick een genot om naar te kijken.. Keep it up Nick!

Bijna
Pupil van de week zijn is natuurlijk fantastisch en een moment om nooit meer te vergeten. Deze pupil van VVSB deed alles goed, behalve het werk voor de goal..

Lees ook:Klassieke linksbuiten verlengt op Nieuw-Zuid’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 15 dec.
AFC0-0Katwijk
Valken '682-2Voorschoten '97
Noordwijk4-1De Dijk
DOVO0-3FC Lisse
FC 's-Gravenzande2-4Ter Leede
FC Rijnvogels3-1RKAV Volendam
NSV '461-4Van Nispen (zat.)
VVSB (zat.)1-1CVC Reeuwijk
Kagia2-0United/DAVO
IJsselmeervogels4-1Rijnsburgse Boys
Quick Boys2-0SJC
VVSB1-3Barendrecht
Zo. 16 dec.
Hillegomafg.Zaanlandia
Foreholteafg.ESTO
ROACafg.Teylingen
WVCafg.Van Nispen (zon.)
Voorschoten '97afg.Warmunda