Terwijl Sinterklaas inmiddels met zijn stoomboot en pieten onderweg is naar Madrid maken wij ons op voor de laatste weken tot de winterstop. Toch heeft de Sint naast cadeautjes nog wat andere dingen achtergelaten. Je ziet het in ‘Vijf dingen voor langs de lijn.’ 

Sinterklaas
Laten we dan maar gelijk bij de Sint beginnen. Karim Hajji (oud-speler en teammanager van vv Katwijk, red.) haalde de goedheiligman binnen in zijn huis en dat leverde mooie plaatjes op!

Nog meer pakjes
Sinterklaas is een gegronde reden om cadeautjes te krijgen, maar je hebt ook nog iets zoals verjaardagen. Wat een cutie ben je ook Melvin..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2️⃣2️⃣🎉

Een bericht gedeeld door Melvin (@melvinvanstijn) op

Uhh Zwammerdam?
VV Zwammerdam. Nooit van gehoord? De derdeklasser zit in de competitie bij regiogenoten Van Nispen (zat.) en VVSB (zat.). De Zwammerdammers blinken vooral uit in uhm… Naja vreemde tweets.

Stijve
Nick van Staveren is multifunctioneel. Niet alleen in het shirt van Noordwijk laat hij zijn kunsten zien, maar ook daarbuiten met zijn zangkunsten. Ook voor de camera is Nick een genot om naar te kijken.. Keep it up Nick!

Bijna
Pupil van de week zijn is natuurlijk fantastisch en een moment om nooit meer te vergeten. Deze pupil van VVSB deed alles goed, behalve het werk voor de goal..

Lees ook:Klassieke linksbuiten verlengt op Nieuw-Zuid’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA