Het was weer een bizarre week. Een club uit het oosten van het land verloor met ruime cijfers en hier in de streek kwam Nathan Rutjes langs. Daarnaast is het de tijd van het jaar waarin spelers open sollicitaties doen naar bepaalde clubs. Je leest het allemaal in ‘Vijf dingen voor langs de lijn.’ 

Open Sollicitatie
Maik van Zanten speelt de laatste maanden vaker in het tweede elftal van Noordwijk. De aanvaller kwam afgelopen week op bezoek bij een competitiegenoot van de Noordwijkers en stak niet onder stoelen of banken dat hij daar graag komt spelen..

Foto van Vroeger
Mats Warmerdam speelde vorig jaar in Lisserbroek nog bij Kagia en keerde afgelopen zomer terug naar ‘zijn’ club: VVSB. Niet alleen binnen de lijnen kan Warmerdam van waarde zijn, maar ook buiten! 

Rutjes
Dan naar Nathan Rutjes. De oud-prof van onder andere Sparta Rotterdam en Roda JC kwam afgelopen week in de streek langs bij Foreholte. Hier het bewijs!

K*tkeeper
Had Eric Meijers dan toch gelijk? Hebben ze bij Achilles’29 echt alleen maar slechte keepers.. De beloften van de club uit Groesbeek verloor afgelopen week met 20 – 0 van Jong Heracles Almelo.. Bekijk zelf de beelden en oordeel..

Van Maris
Tot slot: Stan van Maris stal afgelopen week de hoofdrol. Dat deed hij niet door middel van zijn voetballende kunsten, maar door een blunder die hij maakte.. Zie hieronder de beelden! Overigens reageerden zijn vrienden al vrij snel door dit kaartje te maken op FIFA. 

Lees ook: ‘Van Wonderen vertrekt na dit seizoen ‘door de voordeur’ bij Teylingen’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag17.00Rijnsburgse Boys