Terwijl de sneeuw ervoor heeft gezorgd dat niet alle wedstrijden doorgaan, hoeven we alsnog niet te vrezen. De meeste wedstrijden gaan dit weekend toch door en dus moet er stof zijn om over te praten langs de velden. Daarom wederom een verse ‘Vijf dingen voor langs de lijn’. 

Showtje
De verslaggevers van ‘Voetbal in de Bollenstreek’ krijgen met regelmaat de eer om na afloop van de wedstrijden in de Tweede Divisie de interviews te verzorgen voor FOX Sports. Deze week was ondergetekende aan de beurt en dat leverde weer een bijzonder interview op met Rijnsburgse Boys-speler Jeffrey Jongeneelen..

Teylingen weer in vorm
RKVV Teylingen en Twitter is een goude combinatie! De Sassenheimers sturen de meest hilarische foto’s de wereld in, nadat de ploeg scoort. Deze foto van Jaap Zwetsloot mag er ook weer zijn!

Supportersbus
Komend weekend staan er niet alleen fraaie affiches in het amateurvoetbal op het programma. Feyenoord en Ajax nemen het zondag in De Kuip tegen elkaar op en dat houdt sommige supporters uit de regio ook bezig.

Frenkie
Frenkie de Jong is deze week de meest besproken Nederlandse voetballer. De middenvelder van Ajax stapt na dit seizoen over voor een minimaal bedrag van €75 miljoen. De ‘Frenkie-hype’ haalde zelfs ons platform…


Nick van Staveren strikes again! 
Zet Nick van Staveren voor de camera en je krijgt met zekerheid een leuk interview.. Onze collega Frank Venema sprak de aanvaller van Noordwijk na afloop van Noordwijk – SJC (4-1) en het begin van het gesprek mocht er wederom zijn.

Lees ook:Warmunda slaat spijkers met koppen’

POPULAIRE BERICHTEN